pijnackerplein.eu
Bewonersvereniging Pijnackerplein en omstreken
Zo 22 september 13:00 - 17:00 interreligieus koken met jongeren

Het plein wordt omgetoverd tot een ontmoetingsplaats met marktkraampjes, er worden maaltijden uit verschillende culturen samen met jongeren uit de buurt vers klaargemaakt met boeiende verhalen over de oorsprong.

Levensbeschouwelijke en religieuze organisaties presenteren zich cultureel creatief met zang, dans vanuit hun achtergrond én gaan de dialoog graag aan met de bezoekers van het evenement. Van betekenis zijn voor elkaar door te handelen vanuit de essentie van liefde, mededogen, barmhartigheid en medemenselijkheid. Rotterdam kent een zeer diverse bevolkingssamenstelling. Zo is er een grote verscheidenheid aan waarden, attitudes, cultuur, overtuigingen, etnische achtergronden, seksuele voorkeur, kennis, vaardigheden en levenservaring om te delen met jong en oud.
 
Er zijn nog twee opvolgende evenementen van Platform L&R:
Zaterdag    28 september 2013 van 10.00 uur tot 16.00 uur in het Afrikaanderpark aan het Afrikaanderplein, Rotterdam het buitenevenement "Als Rotterdammers elkaar ontmoeten"
Donderdag 24 oktober      2013 van 17.00 uur tot 21.00 uur in de Laurenskerk aan het Grotekerkplein 5, Rotterdam het binnenevenement "Koken met Overtuiging"
 

Reacties

Patrick op 08-08-2014 11:35

Hoi, leuk initiatief.

Er liggen nu echter in gemeente centrum Noord nog kaartjes voor deze bijeenkomst. Beetje laat haha. Jammer, had er graag heen gegaan.

Succes.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld